Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Αντίο κ. Σημίτη

Από την προηγούμενη βδομάδα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ξεκινήσει αγώνα προκειμένου να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για την επικύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνας.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2003 εισηγήται την διενέργεια δημοψηφίσματος για το συγκεκριμένο θέμα ενώ και το Συνέδριο το 2005 πήρε την ίδια απόφαση.
Σε μία κρίσιμη περίοδο για την χώρα αλλά και για την μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν χωράνε προσωπικά θέλω. Ειδικά άτομα τα οποία κατά το παρελθόν έχουν υπηρετήσει τον τόπο αλλά και το Κίνημα οφείλουν να συστρατεύονται με τις αποφάσεις του Προέδρου αλλά και του Κινήματος προκειμένου να μπορέσει ο λαός να είναι ξανά ο κυρίαρχος. Λαϊκή Κυριαρχία -Δημοκρατική Διαδικασία υποστηρίζαμε και πρέπει να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε.
Η διαγραφή του κ. Σημίτη είναι φυσικό ακόλουθω των πράξεων του τα τελευταία χρόνια. Μετά το 2004 ο κ. Σημίτης δεν έχει σταθεί αρωγός στην πορεία μας για την Νέα Αλλαγή. Τέσσερα χρόνια τώρα το μόνο που κάνει είναι να διαχωρίζει συνεχώς την θέση του από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ο κ. Σημίτης έχει θέση τον εαυτό του εκτός Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πολύ καιρό πριν.
Όσοι επιρρίπτουν ευθύνες στον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. επειδή έπραξε τα αυτονόητα ουσιαστικά θέλουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην αντιπολίτευση.
Θυμηθείτε κύριοι
ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1 σχόλιο:

Καραδημητρίου Μιχάλης είπε...

geia sou Panagiwth egathete tou gap...re kala tou ekane...


h elleda anhkei stou ellhnes kai o shmhths sto parelthon